My Pinterest . . .

A board by Annika Falk Ellgren

Om ni inte har besökt min Pinterest tidigare så klicka på länken nedan. Här hittar du lite av mina inspirationskällor. Just denna länk innehåller några av mina egna bilder. Välkomna;-)

Källa: Pinterest: Upptäck och spara kreativa idéer

0fe21e1d8e79af28bd7057e7f96063fa

Denna lampa kommer från PB Home.

Om du vill se alla mina Pinterest-bilder så klicka här . . .

Slow down . . .

Enklare sagt än gjort… eller?

Nu är det hektiska tider. Allt ska vara klart innan den där magiska semestern som vi alla väntar på. Ibland behöver man bara ta några djupa andetag och stanna upp.

Sommaren är i antågande även om man inte kan tro det med detta väder som har parkerat över oss. Tiden mellan Hägg och Syren är det ju som vackrast brukar man ju säga.

Passa på att njut!

FIRA RELAX

IMG_5701

Njut av tiden och nuet. Har ibland lite svårt för det själv men jag jobbar på det.

Ha en fin dag!

Lyxigt linne . . .

Finns det något skönare än riktigt lyxiga linne tyger som bara blir mjukare och snyggare med tiden och ju mer man använder och tvättar dem.

Hos oss i butiken hittar du Tell me more Ett superfint interiör märke som just har den där fina franska linne kvalitén på sina produkter. Tunt fint och som skrynklar så där snyggt att man inte behöver något överkast på sängen.

IMG_5342

Det finns lakan, örngott, handdukar och servetter i tre jordnära färger. Vit, grafitgrå och natur.

IMG_5343Handdukarna passar fint ihop med L:a Brukets underbara kurbads- produkter. Perfekt present!

IMG_5344

 

Kurbads-produkter . . .

Vi är mycket stolta över att sälja kurbads-produkter från L:a Bruket. Har ni inte provat dem har ni verkligen missat något :-)  L:a Bruket specialiserar sig på naturliga och ekologiska kurbads-produkter, botanisk hudvård och botaniska njutningsmedel. Produkterna har formats av kustlivets villkor i vår del av Sverige: Västkustens starka sol, hårda vindar, vassa regn och salta vatten. Pump tvålarna på bilden är populära och vi har dom i de tre mest omtyckta dofterna. Vildros, Citrongräs, Salvia/Rosmarin/Lavendel.

L-A Bruket Tvål