My Pinterest . . .

A board by Annika Falk Ellgren

Om ni inte har besökt min Pinterest tidigare så klicka på länken nedan. Här hittar du lite av mina inspirationskällor. Just denna länk innehåller några av mina egna bilder. Välkomna;-)

Källa: Pinterest: Upptäck och spara kreativa idéer

0fe21e1d8e79af28bd7057e7f96063fa

Denna lampa kommer från PB Home.

Om du vill se alla mina Pinterest-bilder så klicka här . . .

Naturtoner . . .

Svart, grått, vitt och beige . . .You name it!

Som ni kanske har förstått så har jag en förkärlek till dessa färger. Grått tycker många, färg tycker jag eller naturtoner om man vill kalla det så. Tycker att det finns ett stort lugn i dessa  färger.

Önskar ibland att jag kunde vara lite mer färgstark men det går liksom inte. Faller alltid tillbaka på denna palett.

IMG_5739

IMG_5738

Det är nog när det kommer till inredning som jag älskar det allra mest.

IMG_5742

IMG_5698

Det är bara att gilla läget.

Kram!

Inspirationskväll . . .

Nu är våren här och sommaren på ingående och det är dax att se över sin garderob inför alla högtider. Då tycker jag att ni ska boka in

Onsdagen den 29 April mellan kl.18.00-20.00 då ni är varmt välkomna till butiken på en inspirations kväll med lite mingel och tilltugg. Självklart kommer vi att ha fina erbjudanden.

IMG_5353

Lite smakprov . . .

IMG_5356

IMG_5355

Varmt välkomna!!!

Pippi på moodboards . . .

En av mina stora last i livet är att skapa moodboards. Älskar att sätta ihop bilder och andra detaljer för att skapa en känsla. Detta kan jag pyssla med i timmar, ändra, ta bort och lägga till. Man får verkligen utlopp för sin kreativitet. Såå himla kul!

IMG_5327 För en tid sedan var jag på byggvaruhuset och införskaffade en slags mjuk spånskiva som sågades till i den storleken som jag ville ha. Denna målades svart och skruvades sedan upp på väggen. Perfekt att gå loss på när kreativiteten blir för stor eller när vi ska göra vissa projekt här hemma så att alla är med på mina idéer.

Och idéerna är många de vill jag lova . . .

IMG_5325

IMG_5326

 Vi får väll se hur länge den här varar ;-)

Ha en fin kväll!!