Pippi på moodboards . . .

En av mina stora last i livet är att skapa moodboards. Älskar att sätta ihop bilder och andra detaljer för att skapa en känsla. Detta kan jag pyssla med i timmar, ändra, ta bort och lägga till. Man får verkligen utlopp för sin kreativitet. Såå himla kul!

IMG_5327 För en tid sedan var jag på byggvaruhuset och införskaffade en slags mjuk spånskiva som sågades till i den storleken som jag ville ha. Denna målades svart och skruvades sedan upp på väggen. Perfekt att gå loss på när kreativiteten blir för stor eller när vi ska göra vissa projekt här hemma så att alla är med på mina idéer.

Och idéerna är många de vill jag lova . . .

IMG_5325

IMG_5326

 Vi får väll se hur länge den här varar ;-)

Ha en fin kväll!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *